Snel je rijbewijs halen

bij Rijschool Jansen Apeldoorn!

Volg autorijles bij Rijschool Jansen Apeldoorn

Een autorijles volgen bij Rijschool Jansen Apeldoorn kent vele voordelen. Zo ben ik een betrokken instructeur die er samen met jou alles aan doet om je rijbewijs te halen.
Daarnaast bied ik lessen voor opvallend betaalbare tarieven, terwijl de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft.
Op deze pagina vind je meer informatie over wat Rijschool Jansen Apeldoorn je allemaal te bieden heeft.

Praktijklessen

Rijschool Jansen Apeldoorn staat ingeschreven bij het CBR (Centraal Bureau voor Rijvaardigheidsbewijzen) en voldoet aan alle huidige eisen. Je kunt bij de school terecht voor professionele praktijklessen op maat.
Ik begin de autorijles altijd rustig, want het is belangrijk dat je de auto goed leert kennen en dat je in jouw eigen tempo leert rijden.

Vraag een intakeles aan

Rijangstbegeleiding

Wil je graag je rijbewijs halen maar ben je te bang om de weg op te gaan? Probeer dan eens de rijangstbegeleiding van mijn school. Ik stel je op je gemak en geeft op een rustige en geduldige wijze les.
Ook als je wel al een rijbewijs hebt maar niet meer de weg op durft biedt rijangstbegeleiding de perfecte manier om weer snel vertrouwd te raken met het rijden.

Theorie

Naast autorijles kun je bij Rijschool Jansen Apeldoorn ook terecht voor theorielessen en al het nodige lesmateriaal. Om je theorie goed te oefenen kun je tevens terecht op http://itheorie.nl/

Lessen onder de 18

Tegenwoordig kun je al met 16,5 jaar beginnen met rijlessen en vanaf 16 jaar met je theorie-examen. Vanaf 17 jaar mag je afrijden.
Geslaagd? Tot 18 jaar mag je uitsluitend met een door jou opgegeven begeleider rijden.Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen en op deze website kun je informatie aanvragen over de begeleiderspas: www.rdw.nl

Spoedcursus

Graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Ook dat is mogelijk! In overleg kun je namelijk een spoedcursus volgen bij Rijschool Jansen Apeldoorn. Eén van de voorwaarden is dat je je theorie-examen al hebt gehaald. Interesse? Bel voor meer informatie.

Proefles

Met een proefles kun je ervaren hoe leuk autorijden is. Daarnaast is een proefles goed om kennis te maken met de rijinstructeur. Het is natuurlijk belangrijk om je op je gemak te voelen zodat je zelfverzekerd de weg op kan gaan.
Tijdens de proefles wordt er nagegaan hoe vaardig je bent zodat er een pakket op maat gemaakt kan worden.

Begin zo snel mogelijk met lessen

Bel om je eerste rij les in te plannen

  • 06 – 348 300 41

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

(We do not share your data with anybody, and only use it for its intended purpose)