Snel je rijbewijs halen

bij Rijschool Jansen Apeldoorn!

Eerste 10 lessen

495

Losse lessen

57,5050 mn

Intakeles

852 x 50 mn

Praktijkexamen

295
  • Vanaf 17 jaar mag je je praktijkexamen doen bij het CBR. Wel moet je eerst geslaagd zijn voor je theorie. En je moet gezond genoeg zijn verklaard om veilig te kunnen rijden. De rijinstructeur is altijd degene die bepaald of het examen aangevraagd kan worden.

Tussentijdse toets

250
  • Een tussentijdse toets is een proefexamen. Voor een tussentijdse toets kun je niet slagen of zakken zoals. Wél kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen in het rijexamen dat volgt op de toets. Dat is een mooi voordeel voor het afrijden.

Faalangstexamen

315
  • Heb je last van faalangst bij examens? Of ben je té zenuwachtig om te laten zien wat je kunt? Dan kun je bij het CBR een faalangstexamen doen. Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden en op hun gemak te stellen..

BONR Examen

325
  • Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid: Als je binnen vijf jaar vier keer gezakt bent voor het CBR rijexamen is je volgende examen een BNOR examen, ook wel bekend als het staatsexamen. Als je vijf keer bent gezakt dan is het BNOR examen verplicht. Je hebt hier geen keuze in.